Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. De afgelopen jaren hebben meer dan 150.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Doe jij dit jaar ook mee met Stoptober? 

Waarom 28 dagen?

Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen nét lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug. Bovendien is een periode van 28 dagen goed te overzien. Ook is de kans om blijvend te stoppen met roken maar liefst vijf keer groter als je het 28 dagen volhoudt dan wanneer je die 28 dagen niet haalt.

Voorgoed stoppen met roken?

Wil jij niet 28 dagen stoppen met roken, maar voor de rest van je leven? Dat kan met behulp van de bewezen effectieve training stoppen met roken van Allen Carr’s Easyway. Na afloop van de 6 uur durende training rook je de laatste sigaret waarna je definitief stopt met roken. Wil je graag meer weten over de training lees dan verder op de pagina de training of meld je aan voor de online voorlichting.

Trainingsdata voor en tijdens Stoptober

Stoptober is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Hartstichting, Longfonds (voorheen Astma Fonds), Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Trimbos-Instituut, GGD GHOR Nederland, en Alliantie Nederland Rookvrij. Ga voor meer informatie naar www.stoptober.nl.