Ervaringen van deelnemers

Ik wou even zeggen dat het me heel goed bevalt het niet roker zijn. Dankzij de Allen Carr cursus van jullie. Erg bedankt voor alles!
Brenda, september 2016
Vandaag is het 10 jaar geleden (4 augustus 2004) dat ik deelnam aan de Allen Carr training in Rotterdam. En het is vandaag óók 10 jaar geleden dat ik mijn laatste sigaret (aan het eind van die trainingsmiddag) opstak. Tot op de dag van vandaag ben ik een blije niet-roker, met héél veel dank aan de trainer (en uiteraard aan Allen Carr)!!
Ria, augustus 2014
Na 25 jaar keihard doorroken en een paar wilskracht pogingen gaat ‘t stoppen nu verbazingwekkend relaxed. Ben gewoon de kroeg in geweest, gewoon met mensen de hond uitlaten. Af en toe heb ik momentjes dat ‘t monster krabt’ maar die duren niet langer dan een paar seconden. Vaker heb ik momentjes van verheldering omdat ik dan realiseer dat ik niets mee hoef te nemen. Of dat ‘t fijn is dat mijn zakken leeg zijn. Het gaat goed! Dankjewel!
Harry, februari 2017
Benieuwd naar meer ervaringen van deelnemers? Lees hier verder. Heb jij deelgenomen aan een Allen Carr stoppen met roken training en wil je jouw ervaringen met ons delen? Plaats dan een berichtje op onze Facebookpagina of stuur een e-mail naar info@allencarr.nl.
Schrijf je in voor de training

Wil je graag meer informatie?
Mail of bel ons:
info@allencarr.nl
053 – 478 43 62