De stoppen met roken training

De Allen Carr’s Easyway methode is een bewezen effectieve en prettige manier om te stoppen met roken. Dankzij deze methode stoppen wereldwijd jaarlijks ruim 50.000 mensen definitief met roken. Lees hieronder meer over de training, de kosten, onze geld terug garantie en maak kennis met de trainers.

De training

De training bestaat uit één bijeenkomst van ongeveer 6 uur. De training wordt gegeven in kleine groepen van circa 8 tot 15 personen, die net als jij graag willen stoppen met roken. Tijdens de training rook je samen de laatste sigaret, waarna je definitief stopt met roken. Mocht dit toch niet lukken? Dan kun je één jaar lang onbeperkt deelnemen aan gratis vervolgsessies. Ook biedt Allen Carr’s Easyway telefonische ondersteuning, zelfs ‘s avonds en in het weekend.

De kosten voor de training bedragen € 356,95 euro per persoon. (Deze investering is gelijk aan gemiddeld 50 pakjes sigaretten).

Verschillende zorgverzekeraars bieden een korting of vergoeding voor stoppen met roken. Ga naar het overzicht met vergoedingen om te zien of je in aanmerking komt voor een korting of vergoeding.

Geld terug garantie

Allen Carr trainers over de hele wereld hanteren een geld terug garantie. Dit betekent dat je het geld voor deelname volledig terug krijgt wanneer het je niet lukt om te stoppen met roken en je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt deelgenomen aan een particuliere training van Allen Carr.
  • Je hebt deelgenomen aan tenminste 2 vervolgsessies binnen een periode tot 3 maanden na de datum van de eerste sessie.
  • Je bent alle gemaakte afspraken nagekomen en was op de afgesproken tijd aanwezig.
  • Je hebt de afspraken voor vervolgsessies minimaal 3 weken voor het verstrijken van de garantietermijn gemaakt.
  • Je hebt het verzoek tot restitutie voor het verstrijken van de garantietermijn schriftelijk ingediend bij Allen Carr’s Easyway.

De trainers

Onze trainers hebben jarenlang zelf gerookt en zijn gestopt dankzij de Allen Carr methodiek. Omdat zij zó enthousiast zijn over de methode willen zij dit graag met anderen delen. Ze zijn allen opgeleid en getraind volgens de methodiek van Allen Carr’s Easyway International.

Petra Kruijt

Jacqueline van den Bosch

Martijn Mensink

Inschrijven

Trainingen worden door het hele land gegeven. Ga naar inschrijven voor een overzicht van de geplande trainingen.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen of twijfels hebt. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op het telefoonnummer 053-478 43 62. Wil je liever dat één van de trainers contact met jou opneemt? Laat dan hier jouw gegevens achter.

Schrijf je in voor de training

Wil je graag meer informatie?
Mail of bel ons:
info@allencarr.nl
053 – 478 43 62